Micro haar pigmentatie

Micro haar pigmentatie

Als u haar verliest en zoekt naar behandelingen of oplossingen, bent u misschien micro haar pigmentatie tegengekomen. Micro haar pigmentatie, ook wel tricopigmentatie, wordt gebruikt om kale plekken op te vullen, een haardos optisch te verdichten en het contrast tussen de huid en haargroei te verminderen. U kunt de techniek vergelijken met die van een tatoeage waarbij gekleurd pigment in de huid wordt geïnjecteerd. De naalden die bij MHP worden gebruikt zijn echter veel kleiner en dringen alleen in de buitenste huidlaag door.

Micro haar pigmentatie vs. tatoeage

Ondanks de uiterlijke verschijning zitten er verschillen tussen een standaard tatoeage en een MHP-behandeling. Tatoeage inkt wordt in de dieper gelegen huidlagen geïnjecteerd en heeft de bedoeling op te vallen. De apparatuur die wordt gebruikt lijkt op elkaar met dat verschil dat micro haar pigmentatie naalden kort en fijn zijn. De kleur van het pigment wordt in geval van MHP zoveel mogelijk afgestemd op uw natuurlijke haarkleur. De hypoallergene pigmenten slaan niet blauw of groen uit en bieden langdurige, soms blijvende resultaten. Het doel van MHP is het nabootsen van natuurlijke haarstoppels, waardoor uw haargroei er gezond en vol uitziet. De behandeling wordt zelden als pijnlijk ervaren. Na een MHP-behandelsessie is het belangrijk om blootstelling aan de zon te beperken en de behandelde huid met een hoge SPF factor te beschermen.

Succesvolle behandeltechniek

Micro haar pigmentatie behandelingen kunnen succesvol toegepast worden bij onder meer een teruglopende haarlijn, een kalende kruin of bij volledige kaalheid. De techniek kan ook bij tijdelijk haarverlies een oplossing bieden. Een groot voordeel van MHP is dat een ervaren specialist de perfecte vorm en haarlijn aan kan brengen, waardoor uw haargroei er natuurlijk en verzorgd uitziet. Omgaan met haaruitval is moeilijk, daarom is het belangrijk om een ervaren MHP-specialist te raadplegen. Niet alleen weet zo’n specialist uit ervaring hoe de kleur van het pigment het beste bij uw natuurlijke haarstoppelkleur aansluit, ook wordt de behandelsessie met uiterste precisie toegepast en resulteert dit in natuurlijk ogende haarstoppels. Micro haar pigmentatie wordt in binnen- en buitenland toegepast. De tarieven die in rekening worden gebracht, verschillen per persoon.

Betaalbare MHP behandeling

Wanneer u informatie zoekt over haaruitval en behandelmogelijkheden vindt u online veel antwoorden. Niet alleen geven klinieken en behandelaars inzicht in de beschikbare behandeling, u leest ook meer over de kosten voor behandelingen bij haaruitval. Micro haar pigmentatie is een niet-chirurgische behandeltechniek die bij mannen en vrouwen toegepast kan worden. In tegenstelling tot onder andere een haartransplantatie kan MHP bij verschillende vormen van haaruitval een oplossing bieden. Ervaringsverhalen en resultaten van micro haar pigmentatie leest u bijvoorbeeld op Haarweb.nl, een forum dat zich volledig richt op haarproblemen, haaruitval, behandeltechnieken en andere oplossingen. Het interessante van MHP gerelateerde forum berichten waar beeldmateriaal is bijgeplaatst, is dat de foto’s ook de pas behandelde huid laten zien. De opeenvolgende beelden geven een realistische kijk op de resultaten die met MHP bereikt kunnen worden. Afhankelijk van de oppervlakte die behandeld wordt, kunt u een behandeling vanaf € 590 toe laten passen.

Meer weten? Lees dan op https://www.mhpkliniek.nl 
 Comments